Bedankt lieve juf!

Bedankt lieve juf!

Ode aan de juf... bye bye het eerste jaar.

 

Het is bijna voorbij. Dat eerste jaar, dat eerste heel belangrijke jaar.

Nooit gedacht dat Noah het zo vlot ging doorstaan. Van spelen in de kleuterschool naar stilzitten achter de schoolbank. Leren lezen en schrijven en met minder kabaal. Diepe zucht, is hij hier wel klaar voor?

Maar het jaar is voorbij gevlogen! Met ups and downs, met veel oefenen, rekenen in bad en oefenen op schoonschrift. En nu is hij klaar om naar het tweede leerjaar te gaan. Mijn zoon wordt groot, het gaat veel te snel. Straks is hij een tiener en ben ik... haha ..oud?!

Ode aan mijn juf:
Lieve juf, je was wel wat streng in september, ik was een beetje bang. Die regeltjes leken zo moeilijk en dat stilzitten was zo vermoeiend. Maar ik ben zo blij dat ik jou als juf had. Je leerde me schrijven, lezen en moedigde me geregeld aan. " Noah je kan het! Je kan meer dan je denkt!" Soms zakte de moed me in de schoenen, maar ik zette door! Hup naar het tweede leerjaar!
Ik wil je graag bedanken en mijn mama en papa ook. Ik maak alvast een mooie tekening, want dat vind je fijn. Dan hang je hem op en denk je nog even aan mij. Volgend jaar heb je nieuwe kindjes in jouw klas en begint alles terug opnieuw, en ik ga naar het tweede leerjaar, joepie jeij, bij meester Sam of juf Marjan..
Een klein presentje voor jou, hopelijk vind je dat leuk. Mijn mama heeft een winkeltje en ik dacht misschien...  iets lekkers om te bakken, want dat doe je toch zo graag. 
Dag lieve juf, ik ga je missen. Maar ik zie je heus nog terug, wees gerust. In de gang of op de speelplaats. Ik zeg je dan even nog dag  en geef je een knuffel als het hopelijk dan terug mag.
Liefs Noah
 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing