Soms wil je nog eens zot doen, maar dat gaat nu niet!

Soms wil je nog eens zot doen, maar dat gaat nu niet!
Langzaam maar zeker klimt de zon terug een beetje hoger en worden de dagen weer net iets langer.

Het wordt tijd, nietwaar?

Hoewel het nog niet echte extreme temperaturen zijn, toch vind ik het soms heel vervelend dat mijn lichaam om 17u al naar een pyjama schreeuwt en ik spontaan begin te geeuwen vooraleer het avondeten is geserveerd.

Geserveerd!? Wat zeg ik nou?
Zelf klaargemaakt en gedresseerd en in een mum van tijd naar binnen geschrokt vermits de kleine William nog steeds 'mij helpen' vraagt.
De kleine dinges des levens.... Ellen, geniet van deze momenten, want binnen nog geen 5 jaar is het andere koek aan tafel.
Eindelijk na het eten begint het verderzetten van de avond rush en vanaf 20u plof ik me in de zetel om ofwel brainless wat Netflix te kijken of ik beslis om nog een interessante blog te typen .;-)
In het weekend wordt Netflix omgeruild voor een gezellige date-night met kaarsjes en lekker eten (jaja, een voorgerecht en hoofdgerecht) en doen we alsof we in onze favoriete restaurant vertoeven.
Oh wat mis ik onze zaterdagavonden int Stad!
Babysit gearriveerd en wij vliegen met de fiets richting ons stamcafé voor een aperitief. Sowieso één van ouders van de lagere school hangt aan de toog en al snel komen we te laat in het restaurant. Het lijkt allemaal zo lang geleden.
Nog eventjes! Hoop ik
Voorlopig dus nog een warme chai in de hand, kaarsjes voor wat sfeer . En een vegan dessert om de avond in stijl af te sluiten.
Beetje anders! 
Hoe ziet jouw standaard avond eruit?

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing