Van deals slaan op bol.com tot een stuk handzeep

Van deals slaan op bol.com tot een stuk handzeep

Van deals slaan op bol.com tot een stuk handzeep

 

Someone is watching

Voor onze #3.0 Happy wash box, de derde in de rij Startboxen, gingen we op zoek naar een degelijk stuk zeep!  Voor ons leek dit de eerste stap richting een plastic vrije badkamer. Voor mij zelfs de gemakkelijkste stap. Door een stuk zeep te gebruiken zou ik direct vijf plastic flessen kunnen bannen uit mijn huis. Vijf flessen die ik ongeveer elke maand moet wisselen, dat is dus.... 60 plastic wegwerpflessen uitgespaard! Top begin toch? 

Weg met de zeeppompjes en de bussen douchegels. Ik moet toegeven dat een deal slaan op bol.com voor 20 bussen Sunlight me vroeger wel een kick gaf. Maar elke keer Ellen bij ons thuis logeerde, voelde ik vaak afwijzende blikken richting mijn Sunlight flessen. Sinds de start met Løv I Elly wouden we die Sunlight flessen in heel wat badkamers bannen en gingen dus op zoek naar een alternatief! 

 

Zeepbellen, zeepresten en nog eens testen

Een jaar later hebben er al heel wat zeepjes de revue gepasseerd. Zepen in alle geuren en kleuren, vloeiend in flessen of een vast stuk zeep, met kruiden of eerder bloemig, met een aromatherapeutische werking of heel clean en eenvoudig. 

We hebben hierbij aandacht besteed aan niet alleen de verpakking, maar ook de prijs, houdbaarheid, het verzepen, schuimen etc.....

En dus 1 jaar later besloten we er toch voor om de zeep die Ellen in Australië dagelijks gebruikte, op te nemen in het assortiment :). Een lange zoektocht dus voor iets wat ze al jaren gebruikte. 

 

Dokter who?

We kozen dus voor de zeep van Dr Bronner. Het is een vast stuk zeep gemaakt op basis van amandelolie, helemaal plastic vrij en de prijs is ook schappelijk.  De stukken zeep schuimen goed, ze hebben aangename geuren en ze gaan lang mee. Toch iets wat we heel belangrijk vinden! 

Waarom zijn we eigenlijk zo gek van deze zepen? Vooral onze mannen zijn er wild van. Daniel is Deens, de Dr Bronner zeep ALMOND doet hem helemaal terugdenken aan Denemarken, vooral aan heerlijk Deens gebak met smaken als marsepein, kaneel en nougat. En Pieter die is verzot op de Dr Bronner zeep EUCALYPTUS, deze geur doet hem dadelijk terug vertoeven in de Australische outback ;). 

Mannen en nostalgie?! Dat was de doorslag.

Wil je je ook eens in Denemarken of Australië wanen, het hoeft niet duur te zijn ;) helemaal coronaproof ook! 

Dr Bronner zeep EUCALYPTUS  Dr Bronner zeep ALMOND

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing