Duurzame goals, samen met ons 4!

Duurzame goals, samen met ons 4!

 

Wat een maand was me dat! De kindjes terug op school, terug de routine erin beuken. Overvolle agenda's, veel geregel, een ratrace vanjewelste! Het was weer razend druk.

Wij hadden voor het eerst sinds lang terug een babysit! Die anderhalf jaar uitgestelde housewarming vond eindelijk plaats. De communie van mijn metekind werd eindelijk gevierd en ik ging naar een eerste marketing conferentie op mijn eentje :-)

Anderhalve meter, die regel heeft plaatsgemaakt voor knuffels en kussen. Ongelooflijk toch, hoe snel dit terug normaal voelt niet? 

Het doet deugd terug van deze zaligheden te kunnen genieten. 

Een kleine sluier wordt gelicht

Mijn eerste cateringopdracht is een feit! Hoewel ik hier al veel langer klaar voor was, heb ik dit te lang uitgesteld. Eerst door Corona, daarna door mijn overdreven perfectionisme en faalangst.  Maar wat ben ik blij, de stap is gezet. Een eerste stap van velen.Jullie laten proeven van lekker plantaardig eten, ik word daar zo vrolijk van!

En wat nog?

Veel! Achter de schermen zijn we super hard aan het werk. We hebben onze mannen erbij gehaald en bestaan nu uit een team van 4. Op die manier kunnen we sneller onze doelen verwezenlijken... Voor zij die dachten dat we dit helemaal alleen trekken, niets is minder waar! 

Zonder hun steun zouden we onze dromen niet kunnen waarmaken. Zij werken super hard zodat wij de mogelijkheid hebben om van Løv | Elly iets mooi te maken.

Onze grootste drijfveer

Duurzaam en gezond leven, dit betekent dus dat heel het gezin hier aan meedoet.
Ook de papa's eten vegetarisch of bij momenten zelf vegan, maar ook de kindjes doen mee. En al onze Lovelly producten worden door iedereen gebruikt. 
Testers genoeg dus.

Ieder van ons heeft zo zijn favoriete producten. Ik (Ellen) ben grote fan van Likami, mijn man Pieter dan weer van de tandpasta en zeep. En William en Noah zijn dan weer de grootste fans van de Fairytabs tabletjes.

Leen zweert bij de Evolve Beauty gezichtsverzorging en haar man Daniel wast zijn haren met de Thehappysoaps shampoobars. Jack en Eloise vinden de kleurtjes van de Doppers en hugger bags dan weer super leuk om in de school mee uit te pakken.

Binnenkort delen we nog heel wat meer nieuws EN Je mag meekijken achter de schermen. 

TOT BINNENKORT!

Lot's of Løv

Ellen & Leen

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing