2021 nadert! Mijn voornemens!

2021 nadert! Mijn voornemens!

 

Het einde van 2020 nadert. Nog enkele dagen en we starten met onze nieuwe voornemens.

Mijn 2020 voornemens en toen alles veranderde

Begin 2020 vloog ik erin. Het zag er allemaal rooskleurig uit. De droom van een eigen zaak werd bijna werkelijkheid. Ik voedde mijn ziel met dagelijkse meditatie en yogalessen. Ik begon terug wat meer te bewegen. Dat nieuwe huis, tja dat heeft nog even geduurd.

En toen sloeg COVID toe. Ik begon heel snel te twijfelen. Aan alles. Kiezen voor stabiliteit en zekerheid en parttime blijven werken? Of alles riskeren en toch mijn droom najagen?

Ik ging verder op zoek. Naar mezelf, wat ik wilde realiseren in mijn leven. Het werd me meer en meer duidelijk. Mijn entourage adviseren, stimuleren hoe een duurzame, gezonde levensstijl aan te meten. Ik deed dit al jaren bij mijn zus. Soms tevergeefs, soms te hard en merkte dat de harde aanpak geen effect had. Er was wel interesse en het inzicht was er, de toepassing ervan was moeilijk.  De stap zetten en het volhouden.

Een nieuwe levensstijl aanleren gebeurt niet meteen. Dit doe je stap voor stap door realistische doelen neer te zetten. Niet teveel ineens willen realiseren. Want anders val je terug en geef je de moed op.

 

Heb jij ook realistische voornemens dit jaar?

Maak er niet teveel. Begin klein en bouw op! Stap voor stap.

Dit zijn alvast de onze!

 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing