Een nieuwe lei zonder verwachtingen en druk

Een nieuwe lei zonder verwachtingen en druk

 

Een transformatie van binnen en van buiten 

Ik was op goede weg, ik voelde het diep van binnen.

De harmonisaties en meditaties hielpen me groeien en mijn verdriet om mijn overleden vader een plaats geven.  Ondertussen was ik al 33 jaar, getrouwd en was mijn eerste zoon Noah al geboren. 

Ik kon maar niet geloven dat ik op die leeftijd nog steeds niet goed wist wat te doen in mijn leven. De laatste 10 jaren had ik oogkleppen op gehad en leidde mijn leven zoals er van me verwacht werd.
Studeren, een goed betaalde job zoeken, hard werken, je bewijzen en hopelijk snel promoveren. Elke dag opnieuw. En ik deed het, de ene dag met meer zin dan de andere dag. Ik had een leuke job, met veel variatie, een leuke attente baas, aangename collega's en super plezante bedrijfsfeestjes. Ik had het goed (dacht ik). Of ik maakte het mezelf wijs. Ik herinner me nog de discussie die ik met mijn baas had over de keuze van mijn firmawagen en het feit dat ik een grotere had verdiend. Als ik hier nu aan terugdenk.. ik weet nu zoveel beter.

Pssst... ik rijd nu met een bakfiets ;-) en keer mezelf nog geen loon uit.


 duurzaam geschenk

Een nieuw leven in een ander land

Ik had ondertussen een bijberoep als make-up artieste en elk weekend was ik vroeg in de weer om bruidjes op te maken. Samen met mijn zus hadden we ontzettend veel plezier. Alles was leuk en gezellig en de combinatie met mijn job ging tamelijk vlot.

Ik werd zwanger van mijn tweede zoontje en we kregen het nieuws dat mijn man ,Pieter, een job in Australië werd aangeboden. Op dat moment kon ik aan niets anders meer denken. Ja, tuurlijk Pieter, we gaan!! Mijn tweede kind was nog niet geboren, maar ik voelde diep vanbinnen dat het ok was.  Een nieuwe lei, zonder verwachtingen, een nieuw leven in een ander land. 

Mijn baas vond het alvast niet zo grappig. Hij kreeg het hard te verduren. Op 2 jaar tijd ging ik van fulltime naar 4/5de, dan parttime, zwanger en nu een tijdskrediet van 2 jaar. Hij had er bijna genoeg van. Van een hardwerkende, alles gevende werknemer was ik uitgegroeid tot een minder- gemotiveerde - met haar gedachten ergens anders- werkende zwangere vrouw met kuren :-)

Ik had mezelf al lang ontslagen, maar hij bleef geduldig en slikte het nieuws.
We vertrokken op 27/6/2017 richting Adelaide in Australië en William was net 4 maanden oud.
 
Wordt vervolgd...

Meer Løv posts

1 bericht

  • Els R.: July 12, 2021

    Wat een verhaal, Ik herken veel van mijn struggles in jouw verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing