Eindelijk een badschuim in ons assortiment!

Eindelijk een badschuim in ons assortiment!
Mijn kinderen vragen al langer naar wat schuim in hun bad. Maar tot voor kort had ik dit niet. Ik gebruikte steeds mijn favoriete badolie van Laque Beautanique en af en toe wat badzout.
En op vrijdag doen mijn kinderen eens zot met hun favoriete bruisballetjes. Dan mogen ze elk hun favoriete kleurtje kiezen.
 
Ik ontdekte niet lang geleden dat Naïf ook badproducten in hun assortiment had. Vorige zomer gebruikten we al hun zonnecrème voor mezelf en mijn twee zoontjes. En hier was ik heel tevreden over.
.
Dus waarom niet hun badproducten uitproberen?
Ze glunderden toen ik vertelde dat ik iets nieuws had voor in het bad!
.
Mama, mogen we nog meer schuim? Kijk mama naar mijn geitenbaardje?
ZALIG!
 
Maar wat is nu het verschil met ander badschuim? Waarom kiezen voor Naïf?
.
Katoenzaadextract zorgt voor een zachte huid en gaat een droge, jeukende huid tegen. Daarom ook zeer geschikt voor de eczeemgevoelige huid. Hoe die leuke bubbels dan ontstaan? Het natuurlijk schuim ontstaat door gebruik van kokosvezels. Want waar bubbels in overvloed zijn, laten we harde schuimmiddelen als SLS/SLES achterwege. Verder is het badschuim vrij van microplastics en minerale oliën.
 
Dus niets dan goed voor onze allerkleinsten!
 
WIST JE DAT alle producten van Naïf in Nederland worden geproduceerd? Verder is de gehele lijn dermatologisch getest, 100% vegan, vrij microplastics, SLS/SLES, parabenen en minerale oliën.
Ook zijn alle tubes gemaakt van suikerriet. Het Naïf babyparfum is allergeenvrij en met zorg en liefde samengesteld voor de gevoelige babyhuid.

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing