Het begon als een hobby...

vegan workshops

 

 

Wat begon als een hobby, groeit nu stilletjes aan uit tot een ware passie. En wat al jarenlang een passie is, groeit nu uit tot mijn beroep.

Nee, ik heb geen koksopleiding. Ik heb zelf geen cursussen gevolgd. Het vloeit gewoon vanzelf en ben gebeten door gezonde plantaardige voeding.

Twee jaar lang, zolang kreeg ik om me te verdiepen in het plezier van creatief koken. In Adelaide, de andere kant van de wereldbol, daar vertoefde ik, samen met mijn man en twee kleine kinderen. Tijd met hopen, een luxe die niet iedereen gegeven is. Ik verslond kookboeken en probeerde verschillende vegan gerechten uit. Ik ging ook mee kijken achter de schermen, ik bezocht elke bar in mijn buurt. Ik liet me inspireren door de vele Farmers Markets, proefde van alles (plantaardig) wat de regio mij te bieden had.

 

Terug in België, de ratrace begon

Ik kwam terug in België met zoveel ideeën: een eigen zaak, koken, cateren, webshop. Maar jammer genoeg had de ratrace van mijn oude job me terug snel in zijn greep. Tijd verdween, de drukte en het gejaag vernietigde mijn creativiteit.

Maar iets moois kwam op mijn pad. Ik kreeg de mooie kans om een eerste ervaring in de keuken op te doen. Het Flow café om de hoek kon een extra creatieve geest in de keuken gebruiken. Ik greep mijn kans! 

Corona sloeg toe, de wereld sloeg tilt


En ik gaf er nog een mep boven. #quitmyjob. Na 10 jaar dienst was het tijd voor iets nieuws.

Ik gaf me 6 maanden tijd om iets concreets uit te bouwen en ik trok mijn zus mee op de kar.

Eén jaar geleden zag mijn derde kind het licht. Løv | Elly was geboren! Een trendy sustainable eco webshop met alles wat je nodig hebt om je eerste stappen richting een gezondere en duurzame levensstijl te zetten.
Geen overload, maar wel alleen maar onze favorieten per producttype.

Op de achtergrond bouw ik mijn tweede passie uit

Løv | Elly groeit gestaag en de samenwerking met mijn zus is gewoonweg top. Maar 2022 vraagt naar nog meer! De vraag naar advies en begeleiding stijgt en hoe langer ze ons kennen, hoe meer iedereen ons persoonlijk begint te benaderen. En dat doet deugd!

Er is ook veel vraag naar gezonde, plantaardige voeding. En niet iedereen weet hoe dit te bereiden. Dit zette me aan het denken en ik startte al snel terug met kokkerellen: voor mezelf, mijn gezin, maar ook voor de buurt. Mijn buurtbewoners kunnen nu proeven van mijn huisgemaakte hummus, bananenbrood en dadelballetjes bij bulkshop Bocal en de vegan snickertaarten en dadelballetjes kan je proeven bij House of health in Berchem. Leuk toch!

Workshops 2022!

Mijn eigen baas, op mijn eigen tempo en niets geforceerd. Just how I like it.

Heb je graag wat begeleiding? Dan kan je me privé boeken voor een one-to-one en dan leer ik je enkele kneepjes van mijn vak. Of spreek af met wat vriendinnen en boek een vegan kookworkshop. Hou onze site in het oog, want in 2022 komen de workshops terug online 💪


#quitmyjob #jobwissel #creatiefkoken #vegancatering #vegankoken #gezondkoken #inspireren #veganfood #plantaardigkoken #plantaardigecatering #creatievegeest #belgischewebshop

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing