Meet Kobie en David van het huis van vier

het huis van vier

Ooit zag mijn leven er anders uit...
Heel lang geleden, hmm ik klink oud ;-), was ik Office manager bij ClearMedia. Ik was een manusje van alles en deed mijn job ongelooflijk graag.  Begin de 30, in de fleur van mijn leven, geen kinderen en ik runde het feestcomité op mijn eentje. De enige vrouw in een mannelijk gezelschap van 10. Feestvieren was mijn middle name en ik genoot met volle teugen van de leuke gemoedelijke sfeer op kantoor. 
Met de jaren veranderde er veel. Er kwamen vrouwelijke collega's bij en enkele collega's gingen weg. De kleine KMO werd groot en er kwam meer structuur. Ik werd mama, startte in bijberoep en verhuisde naar Australië. Bye Bye België, met een baby van 4 maanden vertrokken we richting Adelaide. Hoewel ik met volle teugen genoot van de Australische laid back mentaliteit miste ik af en toe de bruisende sfeer van het kantoorleven.
Dagelijkse mannenpraat aan de reftertafel
Ik leerde David kennen op kantoor. Hij was één van mijn 9 mannelijke collega's. Ik herinner me nog zijn muziekverhalen aan de reftertafel, de muziekband waar hij in speelde samen met zijn vriendin Kobie. Hij op de gitaar en Kobie aan de Cello. Hoe hij zijn liefje Kobie leerde kennen en ze later ook trouwden. Tijdens mijn verblijf in Australië hoorde ik dat hij het bedrijf had verlaten. Ontzettend jammer!  Geen idee of we elkaar nog terug zouden zien, toch geloofde ik er in dat onze wegen elkaar zouden kruisen.
Mijn trouwste volger
Lovelly.be was geboren en we werkten volop aan de opbouw van onze webshop. Familie en vrienden konden al naarstig volgen via Instagram. Het aantal volgers groeide en iedereen keek uit naar de lancering van de webshop. Ik merkte 'Het huis van vier' als volger op. Elke post werd geliked, wie was dat? Ik klikte door en het bleek dus David en Kobie te zijn!! Vol spanning zat ze te wachten op het moment dat de webshop live ging gaan. Ze was mijn eerste klant. Geweldig toch! Gelijkgestemde mensen vinden elkaar dus terug. 
Sustainable gifts
Enkele maanden terug belde ik Kobie op. Ik had een idee en wou dit samen met het Huis van vier uitwerken. David kwam filmen en Kobie monteerde. Het was een zeer fijne samenwerking! En dat doen we nog een keer! Het filmpje weerspiegelt wat we willen bereiken. Jou gelukkig maken met duurzame geschenken, een kado'tje voor jezelf of voor een ander....
Dit is het resultaat! 

 

het huis van vier 

Het Huis Van Vier werd opgericht door David en Kobie, levenspartners en ouders van Floris en Nelli. 
"In onze projecten geven we vorm, beeld en klank aan zowel uw als onze ideeën.
Het vormgeven kan gaan van het maken van illustraties voor bedrijfslogo's tot het ontwerpen van een persoonlijk geboortekaartje.
Ook onze foto- en videografieopdrachten zijn van verschillende aard. Naast schoolfotografie zijn we ook graag van de partij op belangrijke momenten zoals verlovingen, huwelijken, geboortes. Ook foto's en video's om kleine ondernemingen in de kijker te zetten doen we heel graag.
Muziek bracht ons jaren geleden samen en heeft nog steeds een centrale plaats in ons leven. Naast de vele kinderliedjes en introliedjes van kinderprogramma's die we nu als mama en papa thuis laten weerklinken, integreren we muziek ook graag in een project. We houden zowel van spelen als creëren, David op gitaar en Kobie op cello. We componeren eigen muziek maar maken ook graag arrangementen voor onszelf en voor bevriende muzikanten.
Het combineren van vorm, beeld en klank geeft ons een brede waaier aan mogelijkheden om samen met onze klanten en samenwerkingen een totaalconcept uit te werken.
Ons doel is steeds om te verrassen, beleven, bewaren en te herbeleven."

          www.hethuisvanvier.be

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing