Dit ben ik .. Elly

Dit ben ik .. EllyHallo! This is me

 

De oudste zus, het derde kind in de hoop en de stilste van de vier. Ontzettend verlegen en veel te serieus voor mijn jonge leeftijd. Ik was steeds overprikkeld en had schrik van de wereld en van de meningen van anderen.

Mijn zus leen daarentegen was steeds heel sterk aanwezig. Een echte rebel. Direct, open en ze had veel vrienden. Af en toe was ik jaloers op haar sterke karakter. Geloof maar zeker dat we vroeger niet de beste vrienden waren.

Na de middelbare school veranderde alles. Ik mocht op kot, kreeg wat vrijheid en genoot van mijn nieuwe Gentse vrienden. Mijn eerste liefjes en ik bloeide helemaal open. 

Ellen

Elly - Mama van Noah (7) en William (5) - getrouwd met Pieter- fulltime ondernemer - introvert - hooggevoelig - empathisch - op zoek naar verbinding - creatief - hulpvaardig - adviserend - teruggetrokken - passie voor koken - gezonde levensstijl - vegetariër - duurzaam leven - natuur - dierenvriend - wereldverbeteraar - graag thuis - op zoek naar betekenis in alles - zacht - trouw - margharitaloverIk hou van veel variatie en kan veel zaken tegelijk aan. Ik hou daarentegen niet van structuur en ben tamelijk chaotisch. Ik haat lijstjes en bullet points. Orde in mijn mailbox, nee dat lukt me nooit.

Ik heb tientallen schriftjes en schrijf in elk schriftje 5 zinnen. Met mij samenwerken is dus een uitdaging. Je moet kunnen omgaan met mijn plotse creatieve uitspattingen. Mijn hak op de tak gepraat en mijn drang om mijn duurzame, gezonde levensstijl aan jou aan te leren. 

 

Løv | Elly is mijn passie, het is mijn levensstijl. Een levensstijl die ik graag verkondig en jou aanleer. 

 

"Løv | Elly staat voor stimuleren, adviseren, verbinden en genieten. "

 

Stimuleren om een nieuwe duurzame levensstijl aan te leren. Op je eigen tempo, zonder teveel druk of kritiek. Door stap voor stap nieuwe product alternatieven aan te reiken en deze jou te laten uitproberen.

Te adviseren wanneer het even fout gaat of wanneer je het dreigt op te geven. Alternatieven aan te reiken en samen met jou verder te proberen tot wanneer het lukt. Trial & error en niet opgeven. 

Te verbinden met gelijkgestemde zielen, te leren uit hun ervaringen, zelf nog bij te leren en verdere duurzame stappen te zetten om die op hun beurt te kunnen doorgeven. Door een community op te bouwen waarbij we elkaar kunnen versterken en aanmoedigen zodat we weten dat we goed bezig zijn.

Te genieten van lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Je laten ontdekken dat vegetarisch en vegan keuken absoluut niet saai en minder lekker is. 

 

This is me, open en bloot, klaar om de wereld te verbeteren.

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing