Løv: Mooi en trendy.. en duurzaam?

Løv: Mooi en trendy.. en duurzaam?

De laatste jaren consumeren we hier thuis bewuster. We kopen geen plastic waterflessen meer, elk van ons heeft een dopper. We gebruiken herbruikbare draagtassen, en yoghurt kopen we voortaan in glazen potten. Goed bezig Leen!

Maar dan komt mijn lieve zus op bezoek en vertelt ze vol enthousiasme over haar nieuwste eco wasmiddel, over haar uitstapjes met de kids naar de plukboerderij of over de shampoo bar die ze aan het uitproberen is. Hmmmm...... we zijn goed bezig ,maar we hinken hier duidelijk wel nog achterop. 

Ellen geeft me dan ook vaak tips, Leen je kan misschien handzeep kopen dan spaar je al heel wat plastic douchegel flessen uit. Ja waarom niet? Dat is in principe maar een kleine aanpassing en bovendien ook gezonder voor onze huid.

Maar waar kan ik dit kopen? Ik wil graag dat het er toch ook wel leuk uitziet en het me een warm gevoel geeft. Het is toch ook net iets leuker als het past in mijn interieur.  Ik heb altijd wel een voorliefde gehad voor mooie dingen zoals design, mode, nieuwe winkels en leuke concepten. Mijn Scandinavische viking met wie ik getrouwd ben en de hygge die ik zo leerde kennen, heeft daar zeker veel aan toe bijgedragen. Maar daarnaast zijn we ook opgegroeid in de modewereld. Ons papa had een groothandel in dameskleding en na mijn studies ben ik daar ook ingestapt. we kochten collecties aan in Parijs en Denemarken.

Aangezien ik vaak ecoshops een brug te ver vond en ze me niet altijd konden bekoren met hun design, ontstond het idee van Løv I Elly. We gingen samen op zoek naar leuke en mooie, maar duurzame, natuurlijke en gezonde producten! Naar producten waar achter een mooi verhaal schuilt! Om zo dus stap voor stap vooruit te gaan. Want geef toe, ik ben de ideale klant van Løv I Elly! 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing