Over Jenny en haar bloemen

Over Jenny en haar bloemen

 

Wanneer ik Jenny voor het eerste zag.. dat vergeet ik nooit!

De beste vriendin van mijn toenmalige collega Julie werd me geïntroduceerd. Ik vermoed op café ofzo. Ja waarschijnlijk wel. ;-)
Haar artiestennaam Jolly Jenny was er toen nog niet. Jolig, vrolijk, positief en heel aanwezig, zo kunnen we haar omschrijven. Iemand die je gewoon wil leren kennen. 

Een wijze man vertelde me eens

"Je moet je omringen met mensen die je energie geven, niet door mensen die energie kosten."
Wel dit is een perfect voorbeeld!

Nog vóór Løv | Elly was geboren, toen het idee zelfs nog niet volledig zijn vorm had, contacteerde ik Jolly Jenny. Ze creëert prachtige droogbloemenkransen en kan ook ongelooflijk goed koken. Super creatief en vol passie. Ik wist dat ik met haar wou samenwerken, maar wist nog niet op welke manier.

 

Babbeltjes en kransen later 

Negen maanden later, bij de lancering van de webshop zag ik Jenny opnieuw en bezocht haar gezellig atelier bij haar thuis. We hadden een idee, maar de uitwerking bleef op zicht wachten...Veranderlijk dat ik ben en ontzettend wispelturig, kwamen we uiteindelijk uit op deze prachtige mini droogbloemenkransen in drie kleuren.

Ondertussen is de roze Valentijn versie zo goed als uitverkocht, maar de Paaseditie staat nog te pronken aan mijn muur. Ook de nude collectie is een pareltje en wil heel graag jouw huis opfleuren. Een prachtig Jolly Jenny'ke aan je muur zal je geweldig veel energie geven, wees daar maar zeker van!

Ook zo'n grote fan van droogbloemkransen?

 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing