Personalia: Leen of Løv

Leen

Photocredits @Fotofolies

 

Leen in het verhaal van twee

Hey, ik ben Leen, ook wel de jongste van ons twee.

Altijd leuk om dit even in de kijker te zetten, hoewel bij het ouder worden dit kleine leeftijdsverschil er vaak niet meer toe doet of je het zelf niet meer opmerkt ;). Wanneer je naar mijn leeftijd vraagt, moet ik vaak wel even nadenken, mijn man lacht dan vaak even stiekem en bevestigt me dan snel, 37!

Intussen ben ik mama van twee lieve schatjes Eloise (8jaar) en Jack (5jaar) en we wonen met ons gezinnetje in het landelijke Hamme Zogge. Hier voelen we ons thuis. Prachtige velden rond ons, perfect om mooie fietstochtjes met ons vier te maken. We wonen hier nu bijna 7 jaar na heel wat heen en weer verhuis. Sint-Niklaas, Brugge, Parijs en dan Hamme.  

Na een prachtige jeugd te hebben beleefd in Sint-Niklaas en goed geprofiteerd van het studentenleven in Gent, heb ik mijn Deense Viking Daniel aan de haak geslagen. Of heeft hij mij veroverd? 

Een spannende verovering was het niet echt, het was geen romantisch Middeleeuws verhaal. Jammer! We leerden elkaar kennen in de Hogeschool van Gent en leenden elkaars notities uit. De vonk sloeg meteen over. Met 2 kindjes tot gevolg :-)

Wat meer over mezelf.

Dit geeft me energie!

* Gezelschap, feestjes, dansen, uitstapjes en shoppen.

* Maar ook rust, even tot mezelf komen, geen geluiden om me heen. Ik hou van lekker niets doen. Even ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven. Met een tasje koffie uitstaren over de velden om ons heen of een nieuwe serie op Netflix bingewatchen.

* Ik hou van mooie vormgeving, inrichtingen, mode, design, styling en nieuwe concepten!

Ik hoor mijn zus weer. Leen, is dit allemaal wel duurzaam? Dat probeer ik, stap voor stap, elke dag een beetje meer. Ik wil mijn kinderen graag een duurzame levensstijl aanleren. Zorg dragen voor jezelf, voor een ander en ook voor de aarde. Onze kinderen zijn de toekomst en zij moeten er nog veel langer vertoeven dan wij! Het is mijn verantwoordelijkheid om het goede voorbeeld te geven.  

Ik ben dan ook de ideale klant in het verhaal van Løv I Elly. Perfect ben ik helemaal nog niet en dat hoeft ook niet. Ik ben ook nog steeds zoekende. Voor mij was de gemakkelijkste stap mijn verzorgingsproducten na te kijken en te vervangen door clean beauty producten. Geen plastic potjes en tubes meer maar enkel glas en zo natuurlijk mogelijk!  Intussen gebruik ik ook het wasei en de ecopods om schoon te maken. En mijn kids en stoere Viking? Die doen mee! 

 

 

 

 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing