TIP 1: Schaf je een goede thermosbeker aan

TIP 1: Schaf je een goede thermosbeker aan

 

Schaf een thermosbeker aan en vermijd hierdoor duizenden plastic bekertjes in de koffieshop. Stel je eens voor, in de Starbucks of een andere populaire koffieshop in een hoofdstad. Honderden mensen drinken dagelijks 'smorgens hun kopje koffie. Meestal on-the-go want we zitten in die ratrace dat alles super snel en efficiënt moet gebeuren. Een plastieken beker, of zo een kartonnen bekertje maar met plastic rand en een plastic deksel met een gaatje in om te kunnen drinken. 

Dagelijks worden er miljoenen plastic bekers geproduceerd, maar als wij nu de gewoonte creëren om steeds onze eigen beker mee te brengen? Stel je voor dat iedereen dit zou doen!? 

STARTBOX #01 

 In onze eerste STARTBOX kozen wij voor een herbruikbare thermosbeker van het merk Circular Cup! Een awardwinning UK brand dat vooral gekend is om zijn circulaire inspanningen dat het sinds 2003 heeft genomen. Ze leggen hun focus op de ontwikkeling van producten met een lange levensduur en ze versterken en ondersteunen die levensduur door het aanbieden van reparaties en een take-back programma zodat de materialen hergebruikt kunnen worden en hierdoor niet nodeloos bij het restafval belanden. 

De thermosbeker van Circular cup wordt gemaakt uit gerecycleerde plastieken koffiebekers. Deze worden via verschillende ophaal programma's verzameld en geupcycled tot een herbruikbare thermosbeker. 

Niet voor niets is deze thermosbeker één van onze bestsellers in onze webshop. Voor ieder een favoriete kleur! Klik hier om jouw favoriete thermos te kiezen.

Doe je mee of ken je iemand die je wil aansporen om ook te starten?

Deze beker is het perfecte geschenkje dan! 

TIP! Heb je een thermosbeker, maar je bent hem vergeten mee te brengen naar de koffieshop? Vermijd het plastic deksel en drink het zo. 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing