Van COVID tot herbruikbare thermos

Van COVID tot herbruikbare thermos

 

Het is nog niet zo lang geleden...⁠

Deze tijd vorig jaar zat ik in een diepe dip. ⁠
Corona sloeg toe en hard. Verstijfd van angst, voor een onbekende, niet weten wat er ging gebeuren. ⁠
Ik sloeg dicht, ik sloot me op. Mijn kinderen voortdurend bij me thuis. ⁠

Dit had je toch echt niet kunnen verwachten? Het leven stond stil, het toiletpapier was uitverkocht, volle karren aan de kassa. Ik was in één ruk 300 euro kwijt.

Australië en terug naar België

Na mijn 2 jarig verblijf in Australië was ik super enthousiast om de stap naar het zelfstandig ondernemerschap eindelijk te zetten. Ik was er klaar voor!

Covid gooide roet in het eten, maar ik had eveneens de tijd gekregen om mijn wilde plannen te laten bezinken. Geen fysieke winkel meer, horeca no way! Mijn plan om ontslag te geven, gooide ik even opzij. Want nu stoppen is maar een zot idee? Het bracht me tijd en meer inzichten in wat ik nu echt wilde...

En dat was.. ondernemen met mijn zus!

Ik belde mijn werkgever op en vertelde mijn wilden plannen. Tien jaar lang was ik Office manager in de IT sector (met hier en daar een onderbreking weliswaar). Ik mediteerde gelijk een zot. Hopend op een AHA momentje. En dat kwam geheel onverwacht aan de koffietafel bij mijn zus. WIJ 2 GAAN ONDERNEMEN, BASTA. We ontdekten dat het net onze verschillen zijn die ons zo sterk maken.

Met koffie en melk

Zo is Løv | Elly ontstaan, aan de tafel met koffie. Mijn koffie niet te sterk met plantaardige melk en zonder suiker. Mijn zus wat sterker, melk en suiker. Verschillend, in uiterlijk, in levensstijl, maar complementair en dat is prima!

Vier maanden later, mijn koffie ietsje sterker en die van mijn zus met plantaardige melk! Opzet geslaagd!

Vandaar dus die koffiebeker. Want hoe eenvoudig is het wel niet om over te schakelen naar een herbruikbare beker? De giftbox op de foto is niet zonder reden één van onze best verkochte giftset.

'Better safe than sorry box':

  • Herbruikbare thermosbeker gemaakt uit gerecycleerde koffiebekers, 100% lekvrij!
  • Een volledige zero waste deodorant van Ben & Anna.
  • De superschattige sanitizer van Haan. Heropvulbaar, ruikt geweldig, plakt niet!
  • Een heerlijke noten snackbar van het Belgische merk Chalo, perfect voor onderweg.
Better safe than sorry box

 


 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing