Vrienden maak je overal!

Vrienden maak je overal!

 

 

We werden wakker met de kookaburra op de achtergrond. De typisch Australische vogel die het geluid van een aapje maakt. Prachtvogel, rotgeluid om 5u in de ochtend.

Ik genoot van de rust (nee nee de kindjes waren nog steeds luid en heel erg aanwezig) maar wel de rust in mijn hoofd. Een nieuwe lei want niemand die me hier kent. Geen verleden, alles achter slot en grendel. 

Ik begon aan een nieuw avontuur en veranderde mijn naam. Dit stond op mijn bucketlist. Waarschijnlijk nummer 4 of 5 van die lijst. Begin een nieuwe lei en verander je naam, hilarisch vond ik het. Vanaf dat moment stelde ik mezelf voor als Elly. 

De transformatie was begonnen! 

Terwijl ik van nature uit tamelijk introvert en hoog gevoelig ben, liep alles toch van een leien dakje. Ik nam me voor om elke dag 3 vreemden aan te spreken. Aan de kassa van de supermarkt, om de weg te vragen en een gesprekje met Noah zijn juf. Het was mijn doel op sneltempo vrienden te maken. Wat was ik verbaasd hoe snel dit ging! En ik geef grif toe, vrienden maken doe je niet op 1,2,3, toch zeker niet in België ;-)

Ik kwam terecht in een leuke groep van 12 mama's. Een mooie mix van verschillende nationaliteiten. En als snel stond onze eerste ladiesnight ingepland. De introverte Ellen veranderde in een chitchat lady. ;-) 

Wat was het leuk om nieuwe vrienden te maken. Ervaringen uit te delen en van andere culturen te leren. 

"Introvert ben ik nu nog steeds, dat verander je niet zomaar. Maar mijn ervaringen hebben me zoveel rijker gemaakt. "

Mijn eerste transformaties in Australië waren een feit, oh ja hoor, er volgen er nog

Wordt vervolgd :-)

 

 

 

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing