We are not just an eco shop!

We are not just an eco shop!

[We are not just an eco shop]


En wat doen jullie dan juist? ;-) Funny question, horen we af en toe.

Het is meer dan een eco shop. Dat is zeker. En we vullen onze dagen niet met staren naar een scherm, wachten tot er een bestelling binnenkomt.
Met mijn blote witte benen en mijn kip in de hand, verover ik het hele land.
Dat zou mooi zijn, maar dat is niet onze missie.
Wel om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te starten met een duurzamer leven.

Hoe dan wel, vraag je je af?

👉is het door gezonder en plantaardiger te leven of
👉door enkele plasticvrije alternatieven in je badkamer te gebruiken, zoals een shampoobar, een stuk handzeep, of tandpastacrème uit een glazen pot, of
👉kies je ervoor om de auto aan de kant te houden en meer te fietsen of het openbaar vervoer te nemen?
👉zet je de verwarming iets lager en je doet je wollen trui aan, je vangt je douchewater op en gebruikt het voor het spoelen van je toilet?
👉 je kiest bewust voor slow fashion en geniet van wat tweedehandswinkels te bieden hebben?


!Dit alles is DUURZAAM leven, hoe je het ook doet, doe je iets, dan doe je GOED!
Wij omarmen een holistische kijk op duurzaam leven.


En hoe doen we dit dan?

💚 We TESTEN duurzame product alternatieven voor je uit, dan weet je exact met welke stap en product je eerst kan starten, geen onnodige aankopen en testen, wij doen het voor jou!
💚 VEGAN KOKEN, hoe begin ik hier aan? Stap voor stap! Onze kookworkshops starten weldra en onze eerste thema is ondertussen gekend! Weldra GROOT NIEUWS dus 😁. Zet je alvast op de wachtlijst! Want we starten met kleine groepen. Klik hier
💚 Vanaf november starten we onze DUURZAME INSPIRATIEAVONDEN op. In huiselijke kring bij jou of bij ons, spreken we over onze ervaringen in onze switch naar een duurzame levensstijl. Vergezeld met goodiebags en lekkere vegan hapjes natuurlijk. 
💚 CORPORATE GIFTING! Yes de krachtigste manier om een groot publiek warm te maken om te starten met duurzame producten. Schenk jouw werknemer, partner, leverancier of klant een duurzaam geschenk! Onze B2B brochure staat ONLINE
💚 HYGGE, What's in a name? Geluk in kleine dingen vinden, elke dag opstaan en de wereld omarmen. Wandelen in een bos, ademen, kijken & voelen. Genieten van al dat moois, zie je het wel? Sta stil en adem diep in en uit. Tune in bij jezelf en ontdek wat jou drijft.
Vergezel je met gelijkgestemden, van wie je energie krijgt en graag energie teruggeeft. Ontdek wat je van anderen kan leren en geef ook jouw lessen door.

Benieuwd welke stappen jij zet? Herken je dit bij jezelf?
Wat drijft jou?

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing