Welke shampoobar kies ik nu? Kiezen op geur en kleur

Welke shampoobar kies ik nu? Kiezen op geur en kleur

Happysoaps shampoobars en conditionerbars zijn vegan, dierproefvrij en bevatten de beste ingrediënten. Dé shampoo die je zonder schuldgevoel kunt gebruiken. Dus dat is alvast top! Maar we krijgen vaak volgende vraag:

Ik koop in een webshop en kan de shampoobars niet ruiken, kan je me de geur omschrijven?

Uiteraard beantwoorden we alle vragen met liefde, maar het is nog sneller om in een blog een handig overzichtje te geven. 

Voor de panda- en houtskoolliefhebbers
De Happy Panda Shampoo Bar is een geweldige geursensatie. Een neutrale, prettige houtgeur van bamboe gecombineerd met het statige van houtskool. Perfect voor een neutrale maar lekker geurende haarwasbeurt.

Voor de happy energiekeling
Eigenlijk het tegenovergestelde van de bovenstaande Shampoo Bar: You´re One in a Melon Shampoo Bar. Deze bar ruikt heerlijk naar meloen en kersenbloem. Gegarandeerd een geurexplosie van heerlijk zoete elementen. Voor een sweet start of the day!

De oplossing voor ieder probleem: thee!
Ultieme serene rust. Zo kun je de geur van de Tea-Riffic Shampoo Bar treffend omschrijven. De geur van verse groene thee en extracten van ginseng hebben een kalmerende werking. Deze Shampoo Bar versterkt daarnaast de haarwortels en verzorgt de droge hoofdhuid.

Seas the day!
Waan je even in de zee, op zelfs de meest doordeweekse en druilerige dagen. Met onze In Need of Vitamin Sea Shampoo Bar haal je de zee jouw badkamer in voor een vitamine boost! De vrolijke blauwe bar geurt heerlijk fris en bevat shea butter en olijfolie voor een verzachtende en verzorgende werking.

Prinselijk douchen
Een diepe, verzorgende reiniging die heerlijk naar lavendel ruikt. Een royale ervaring in de douche! De Purple Rain Shampoo Bar is niet voor niets vernoemd naar het prachtige nummer van Prince; het is namelijk onmogelijk om níet aan het nummer te denken terwijl je deze kalmerende Shampoo Bar gebruikt 

Alöe Holic
Are you an Aloë Holic? De Aloë You Vera Much Shampoo Bar is sterk tegen een jeukende hoofhuid en roos. Daarnaast bevat de bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Deze Shampoo Bar is basic, maar altijd goed. Probeer hem en zeg ook Aloë You Vera Much!

Keep washing and carry on!
Een vrolijke gele bar die naar kamille en een vleugje honing ruikt. De Chamomile Down & Carry On Shampoo Bar geeft een goede invulling aan de bekende Engelse lijfspreuk. Ontspannend, reinigend én verzorgend. Een driepunter in een bijzonder geel jasje!

Bekijk het eens met een roze bril
We kunnen niet ontkennen dat we een behoorlijk roze bril op hadden, toen we de La Vie en Rose Shampoo Bar ontworpen. Toch kun je ons waarschijnlijk snel vergeven. Nadat je deze Shampoo Bar één keer hebt gebruikt, weet je meteen waar we het over hebben. Je neemt die bril zo over! Deze Shampoo Bar heeft een geweldige samenstelling: een heerlijk dromerige geur, felroze kleur en is goed voor haar én lichaam. Zie je alles ook al roze? 

Spice up your hair
Ben je een cinnamon-freak? Begin jij ook te watertanden bij de gedachte aan in kaneel in koekjes, gerechten en drankjes? Als je je hieraan kunt relateren, dan is de Cinnamon Roll Shampoo Bar zeker iets voor jou. Een pittige en krachtige geursensatie voor dé kaneelliefhebber. Favoriet onder onze mannelijke klanten, maar zeker ook geschikt voor vrouwen.

 Ziezo!

Lot's of Løv

Meer Løv posts

0 berichten

Laat een bericht achter

All blog comments are checked prior to publishing