We've got you covered!


Een offline teambuilding, het vieren van een 5-jarig bestaan, samen verwelkomen we het nieuwste teamlid of wuiven we iemand uit. Welkom kleine spruit en CHEERS op het nieuwe jaar. Er is altijd wel een gelegenheid om pakjes te geven en om er te krijgen. En daar zijn wij nu toevallig bij Løv | Elly een krak in! Shoot! En wij bedenken voor jou het geschenk dat aan al je eisen voldoet.

Contacteer ons

DUURZAAM

Duurzaam betekent onder meer ‘geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast'.  We bekijken onder andere van welke materialen het product gemaakt is, onder welke omstandigheden het product geproduceerd is en welke weg het heeft moeten afleggen om hier te komen.

NATUURLIJK

Natuurlijke ingrediënten, biologische en/of organisch, zonder troep en onnodige toevoegingen. Wij kiezen voor vegan, dierproefvrij en zonder microplastics.

50% LOKAAL 50% EU

Covid zorgde voor zware financiële dompers bij onze lokale handelaars. Met onze boxen willen we onze lokale economie een duwtje in de rug geven. Wij kiezen in onze FOOD box voor een gezonde mix aan Belgische lekkernijen en dranken.

WAT ANDEREN OVER ONS VERTELLEN 

Iedereen was super verrast met het Løv | Elly geschenkje. Ik koos speciaal voor hen omdat hun duurzame waarden volledig aansluiten bij die van ons.

Julie P. - P-Laser (Heusden-Zolder)

 Elke medewerker was bij ontvangst in de wolken. Een heel grote troef is dat alle producten duurzaam en eco-friendly zijn. Kortom een echte aanrader. 

Elisabeth S. - Vertrouwenscentrum West-Vlaanderen Kindermishandeling (Brugge)

Iedereen blijkt super blij te zijn met jullie Pure wellness pakket. Dank je wel voor de goede service en opvolging

Ellen D.B - De Bonte beton (Waasmunster)