EEN BEDRIJF HEEFT EEN KRACHTIGE STEM NAAR DE BUITENWERELD TOE

DUURZAAM - NATUURLIJK - LOKAAL

Bestel hier tijdig jouw Kerstgeschenken

DUURZAAM

Duurzaam betekent onder meer ‘geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast'.  We bekijken onder andere van welke materialen het product gemaakt is, onder welke omstandigheden het product geproduceerd is en welke weg het heeft moeten afleggen om hier te komen.

NATUURLIJK

Natuurlijke ingrediënten, biologische en/of organisch, zonder troep en onnodige toevoegingen. Wij kiezen voor vegan, dierproefvrij en zonder microplastics.

50% LOKAAL 50% EU

Covid zorgde voor zware financiële dompers bij onze lokale handelaars. Met onze boxen willen we onze lokale economie een duwtje in de rug geven. Wij kiezen in onze FOOD box voor een gezonde mix aan Belgische lekkernijen en dranken.

Ja! Hier kies ik ook voor!

Zij maakten het verschil en kozen een duurzaam geschenk

Iedereen was super verrast met het Løv | Elly geschenkje. Ik koos speciaal voor hen omdat hun duurzame waarden volledig aansluiten bij die van ons.

Julie P. - P-Laser (Heusden-Zolder)

 Elke medewerker was bij ontvangst in de wolken. Een heel grote troef is dat alle producten duurzaam en eco-friendly zijn. Kortom een echte aanrader. 

Elisabeth S. - Vertrouwenscentrum West-Vlaanderen Kindermishandeling (Brugge)

Iedereen blijkt super blij te zijn met jullie Pure wellness pakket. Dank je wel voor de goede service en opvolging

Ellen D.B - De Bonte beton (Waasmunster)

Een krachtige stem

Wij zijn een jonge speler op de B2B markt en wij verkiezen om met een minimum aan producten en voorraad te werken. Onze keuze is weldoordacht en altijd met duurzaamheid in gedachten en volgens de laatste trends. Onze troeven:


1. Zorgvuldig uitgekozen kwaliteitsvolle producten. Ethisch verantwoord geproduceerd, natuurlijke ingrediënten, gerecycleerde verpakkingsmaterialen, niet op dieren getest, vegan, biologisch of organisch.

 2. Ons assortiment bestaat uit 50% Belgische producten, de overige 50% is afkomstig uit de EU. Zo vermijden we onnodig lang transport en verminderen we de Co2 uitstoot.

 3. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Wij geloven in krachtige samenwerkingen, zo helpen we elkaar vooruit. Daarnaast wordt elke stap in het proces door ons persoonlijk uitgevoerd. Er wordt niets uitbesteed. Alles wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld.

 4. Onze missie is zoveel mogelijk te inspireren en krachtige tools aan te reiken waardoor kleine stappen richting duurzaam consumeren gezet kunnen worden. We begeleiden onze klanten met begeleidende video's, blogs en artikels hoe duurzame product alternatieven te gebruiken.

 5. Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in onze groei. Hoe groter ons bereik, hoe meer mensen we kunnen overtuigen om hun eerste duurzame stappen te zetten.

"Duurzame eerste stappen zetten is niet voor iedereen gemakkelijk. Velen hebben geen idee welke duurzame alternatieven er zijn, waar te kopen en hoe ze te gebruiken."DOWNLOAD HIER ONZE B2B BROCHURE