FAQ

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Zodra je besteld hebt, verpakken we jouw pakketje met veel liefde en zorg.
We verzenden op twee vaste dagen in de week. Dat is op dinsdag en op donderdag. Je ontvangt na maximaal drie werkdagen jouw pakketje. 
Contacteer ons per mail op hello@lovelly.be als je pakje nog niet is aangekomen.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Selecteer in de checkout pagina het vakje 'Afhalen'. De standaard afhaal locatie is Deurne. Indien je graag afhaalt in Hamme, vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij je winkelmandje. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer je in Hamme kan afhalen. Opgelet, het afhaalpunt in Hamme wordt slechts 1 x per week bevoorraad.


Standaard afhaalmomenten zijn de volgende:
Elke dinsdag en donderdag tussen 17u en 20u. Indien je graag een ander moment van afhaling wenst gelieve ons te contacteren op hello@lovelly.be.
Wens je een dringende bestelling te doen en je kan dit afhalen op één van de afhaallocaties? Contacteer ons voordien per mail op hello@lovelly.be en we proberen je bestelling sneller klaar te krijgen.


Je kan afhalen op volgende locaties:
Lippeveld 48, 9220 Hamme en
Menegemlei 17, 2100 Deurne
 
 

Mijn bestelling wordt geleverd, maar ik ben niet thuis

We werken samen met Bpost. Zij leveren van maandag tot vrijdag. Als je niet thuis bent, dan ontvang je een afwezigheidsbriefje in jouw brievenbus met het vermelde afhaalpunt waar het pakje de volgende dag vanaf 11.00 beschikbaar is. Jouw pakje wordt 14 dagen bewaard op dit afhaalpunt. Indien je op voorhand weet dat je niet aanwezig zal zijn, dan kan je bij "Mijn Voorkeuren (Bpost account)" een alternatieve leveroptie doorgeven. 
 

Volgens de tracking is het geleverd, maar ik heb het niet ontvangen.

Dat is vervelend! Neem even contact op via hello@lovelly.be en wij zoeken voor jou uit wat er mis is gegaan.

 

Kan ik mijn pakket terugsturen?

Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst je bestelling te annuleren en te retourneren, mits jouw pakket ongeopend en ongebruikt is. Neem contact op via hello@lovelly.be, dan brengen we alles in orde voor jouw retourzending. Retourzendingen zijn steeds op eigen kosten. Van zodra we jouw zending terug ontvangen hebben en indien een terugbetaling van toepassing is (zie algemene voorwaarden) gaan wij over tot terugbetaling. Opgelet, de door jou betaalde verzendkosten bij de originele bestelling worden niet door ons terugbetaald.
 

Wat zijn de leveringskosten?

Pakketpost via Bpost in België:
Levering binnen 2 à 3 werkdagen met Track & Trace kost €5,95.
Gratis verzending bij een besteding vanaf €65 (dit wordt automatisch toegepast bij het afrekenen).

Pakketpost in Nederland (PostNL of DPD) kost €8,70. Gratis verzending bij een besteding vanaf 85€. Levering binnen de 5 dagen met Track & Trace.

Luxemburg: €8.50

Duitsland: €10.50

Spanje: €15

Italië: €14.50

 

Kan ik laten leveren in een afhaalpunt?

Dat kan ook. Selecteer bij het afrekenen 'afhaalpunt' en vul het Bpost pakjesautomaat in. Deze optie bedraagt €4.95 per bestelling.