Onze tips voor vegan cadeautjes en andere leuke duurzame giftboxen

Hier vind je tips voor cadeautjes en vegan gift boxes!

Het ultieme, originele cadeau voor een geliefde of dierbare. Voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, Valentijn, Kerst of Nieuwjaar of gewoon zomaar. 

Wij, Ellen & Leen, van Løv | Elly helpen je graag in jouw zoektocht naar het ultieme geschenk. We hebben voor jou enkele vegan giftboxen en andere duurzame zero waste geschenken geselecteerd.

Maar ook voor Moederdag, Vaderdag, Pasen, ook op deze gelegenheden kies je graag voor een duurzaam geschenk. Een geschenk waar zo min mogelijk plastic verpakking aan te pas komt. Met zo min mogelijk transportkosten en waarbij bij de productie van je geschenk geen onethische zaken aan te pas zijn kopen. Bij voorkeur kies je voor lokaal, door kleine jonge zelfstandigen geproduceerd, waarbij hart en ziel volledig in je geschenk tot zijn recht komt.

 

Neem snel een kijkje in ons assortiment! Wij hebben voor jou het beste geschenk geselecteerd!

 

 

 Stel je daarentegen graag zelf je duurzaam vegan geschenk samen? Dat kan!

Selecteer alle producten die je graag bundelt en wij maken er een leuk geschenkje van. Ingepakt met een duurzame strik ;-)

Heb je er graag een kaartje bij, kies dan nog een leuke wenskaart uit en schrijf je boodschap bij de opmerkingen bij het afrekenen. Wij doen de rest voor jou.

Je kan je geschenkje steeds bij ons gratis afhalen in één van onze afhaallocaties. Woon je in de buurt van Deurne-Zuid en voldoe je aan de postcodes waar ik gratis lever met mijn bakfiets, selecteer dit dan ook op de laatste pagina van het afrekenen. 

Versturen doen we standaard met Bpost en wordt geleverd binnen de max 3 werkdagen. Tijdens de feestdagen kan dit langer duren, dus bestel tijdig je geschenk. 

Klaar om te bestellen? Go!