Wholesale

In samenwerking met Powerkitchen Nederland verdeelt Løv | Elly de gezonde vegan bakmixen exclusief in België.Lekker gezond zondigen is niet gemakkelijk. Zeker niet als je geen uren in de keuken wilt staan en niet alle ingrediënten zoals speltbloem en amandelmeel in huis wil halen. Je kan naar de supermarkt gaan en een bakmix voor cupcakes aanschaffen en klaar is kees. In een mum van tijd tover je heerlijke suikerbommen op tafel. Net dat willen we niet! 

 

Gezond zondigen, zonder toegevoegde suikers en E-nummers. Weten wat je eet en zondigen zonder schuldgevoel. Louise van Powerkitchen vond het alvast niet in de supermarkt en ook niet online. Ze besloot zelf aan de slag te gaan. In haar keuken toverde ze de heerlijkste dadelballetjes, snickertaartjes en bananenbrood uit haar mouw. En Nederland smult hiervan.  

 

 

Vegan gebak populairder dan ooit!  

 

Een vegan levensstijl is duurzaam, dat is een feit! De vegan bakmixen waren dus een perfecte aanvulling in onze shop. Geen toegevoegde suikers, geen E-nummers en lactose-vrij. Top! Ik (Ellen) testte de bestseller bakmixen uit en het was een schot in de roos. Zes maanden later kunnen we spreken van een ware bestseller in onze shop. Niet alleen onze STARTBOXEN lopen goed, maar het bananenbrood en het snickertaartje zijn echte hardlopers.

 

Samen met Powerkitchen willen we nog meer harten veroveren en nog meer buikjes vullen. Mensen overtuigen dat vegan taartjes super lekker zijn. Louise in Nederland, Løv | Elly in België. 

 

Ook benieuwd hoe deze vegan bakmixen smaken?

 

Bekijk hier ons uitgebreid assortiment

 

 

Wil je ook deze bakmixen aanbieden in je winkel? 

 

Heb jij een winkel en ben je geïnteresseerd in de verkoop van de gezonde bakmixen in jouw winkel of online shop?

Stuur ons een mailtje naar hello@lovelly.be en we sturen je onze B2B brochure op. 

 

wholesale