Shampoobar Flower power - gevoelige hoofdhuid

Normale prijs
€8,75
Sale Price
€8,75
Normale prijs
€3,62
Uitverkocht
Unit Price
per 
Hoeveelheid
- +

Details

Shampoobar Flower power - gevoelige hoofdhuid

 

Zin om (ein-de-lijk) de bloemetjes buiten te zetten? Met onze fleurige Flower Power Shampoo Bar houdt niets je tegen, zeker geen gevoelige hoofdhuid! Arganolie geeft je haren een mega vitamineboost, terwijl jojoba olie je hoofdhuid natuurlijk beschermt.

 

Bomvol WONDR-bar-lijke ingrediënten

 

Dit maakt jouw WONDR-bar 100% WONDR-ful:

  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Heerlijk ruikend
  • 100% plasticvrij
  • Bio-afbreekbaar
  • Zeepvrij
  • Sulfaatvrij (SLS/SCS)
  • Palmolievrij
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van siliconen

Hoe gebruik je een shampoobar?

  • Maak je haar en de shampoo bar goed nat.
  • Wrijf de bar tussen je handen om schuim te creëren. Of wrijf de bar rechtstreeks over je haar, van haarwortels tot puntjes.
  • Masseer het schuim door je haar en was je haren zoals gewoonlijk.
  • Spoel de shampoo zorgvuldig uit. Easy peasy!
  • Met deze shampoo bar kan je je haar ongeveer 60-80 keer wassen. Da’s maar liefst 2 à 3 plastic shampooflessen uitgespaard! WONDR-ful voor jou, je portemonnee en de planeet! 

 

Hoe bewaar je een shampoobar?

Geef je WONDR-bar een lang en gelukkig leven door ze goed te laten drogen na gebruik. Je kan een zeepzakje of blikje gebruiken of bekijk zeker onze handmade keramieken zeepschaaltjes. Antwerps design! 

 

WONDR-bars van Belgische bodem

Van chocolate bars tot WONDR-bars, allebei Belgian bars. De WONDR-bars van Wondrcare zijn minstens even verslavend, maar veel liever voor je lijf! Da’s 100% goed gevoel en 0% schuldgevoel.

Alle WONDR-bars zijn bedacht, geformuleerd en geproduceerd op Belgische bodem. 

 

Ingrediënten

Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Inulin, Panthenol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77499